Ngritja e bashkëpunimit mes SHGPK dhe OJQ-ve në Veri të vendit

Shoqata e Grave te Policisë se Kosovës, konkretisht Drejtoria Rajonale e Policisë Mitrovicë Veri, e mbështetur nga INL Ambasada Amerikane ne Prishtinë, ka organizuar tryezë të rrumbullakët me temë “Ngritja e bashkëpunimit mes SHGPK dhe OJQ-ve në Veri të vendit.Qëllimi i këtij aktiviteti ishte bashkpunim mes qytetarëve, Shoqatës dhe Policise ne bashkësi.Të pranishmit në takim …

Ngritja e bashkëpunimit mes SHGPK dhe OJQ-ve në Veri të vendit Read More »