December 13, 2023

Rishikim i Strategjisë dhe Plani i Veprimit 2022-2024

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës me mbështetje të misionit të OSBE-së në Kosovë ka mbajtur punëtorinë dy ditore për Rishikim të Strategjisë dhe Plani i Veprimit 2022-2024.Gjatë rishkimit u raportua për përmbushjen e objektive strategjikë dhe specifik të cilat kontribojnë në fuqizimin e gruas në Policinë e Kosovës.Të pranishëm në takim ishin antartët …

Rishikim i Strategjisë dhe Plani i Veprimit 2022-2024 Read More »

Sot, me datë 12 dhjetor 2023, kryetarja e Shoqates së Grave të Policise së Kosovës Major Teuta Nimani me bashkëpuntor, ka pritur ne takim përfaqësuesit e FRONTEX

Sot, me datë 12 dhjetor 2023, kryetarja e Shoqates së Grave të Policise së Kosovës Major Teuta Nimani me bashkëpuntor, ka pritur ne takim përfaqësuesit e FRONTEX (Agjencia Evropiane e Rojes Kufitare dhe Bregdetare), znj. Elisavet Spitadaki.Qëllimi i takimit ka qenë njofja për së afërmi e punës me gratë police në kufi dhe aktivitetet e …

Sot, me datë 12 dhjetor 2023, kryetarja e Shoqates së Grave të Policise së Kosovës Major Teuta Nimani me bashkëpuntor, ka pritur ne takim përfaqësuesit e FRONTEX Read More »