Sot, me datë 01 mars 2024, me ftesë të Kryetares së Forumit të Grave Gjyqtare dhe Prokurore Vlora Pacolli Rexhepi, nënkryetarja e SHGPK-së Kolonel Elmina Mahmuti, ka mar pjesë në Konferencën Vjetore të forumit të Grave Gjyqtare dhe Prokurore

Sot, me datë 01 mars 2024, me ftesë të Kryetares së Forumit të Grave Gjyqtare dhe Prokurore Vlora Pacolli Rexhepi, nënkryetarja e SHGPK-së Kolonel Elmina Mahmuti, ka mar pjesë në Konferencën Vjetore të forumit të Grave Gjyqtare dhe Prokurore.
Qëllimi I konferencës ishte përditësim mbi aktivitetet e Forumit, u diskutua çështje jetike që prekin gratë që punojnë në gjyqësor dhe prokurori dhe si të mbështesin në mënyrë efektive përfaqësimin gjinor në të gjitha nivelet e sistemit të drejtësisë.
Gjatë konferencës po ashtu u diskutua edhe drejtimin strategjik I Forumit, duke përfshirë formimin e mundshëm të organeve përfaqësuese të veçanta për gratë gjyqtare dhe prokurore.


Today, on 1st March 2024, with the invitation of the President of the Forum of Women Judges and Prosecutors Vlora Pacolli Rexhepi, Vice President of AWKP Colonel Elmina Mahmuti, participated in the Annual Conference of the Forum of Women Judges and Prosecutors.
The aim of the conference was to update on the activities of the Forum, it was discussed vital issues affecting women working in the judiciary and prosecutors and how to effectively support gender representation at all levels of the justice system.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Sot, me datë 26 qershor 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë