Me datën 28.08.2022 antaret e ShGPK-së marrin pjesë në garën automobilistike të organizuar nga Federata e automobilizmit te Kosoves ne Nivel te Kosoves .

Fituese e vendit të parë në Auto slalom në kategorinë e tretë dhe në Plastman të përgjithshëm del Zyrtarja Policore Ermira Topalli si dhe kampione e Kosoves në slalom për 3 vite radhazi.

Kurse zyrtarja Policore Luljeta Topalli del në vendin e dytë.

On 28.08.2022, the members of AWKP participate in the automobile race organized by the Automobile Federation of Kosovo at the level of Kosovo.

Police Officer Ermira Topalli is the winner of the first place in Auto slalom in the third category and in general Plastman, as well as the champion of Kosovo in slalom for 3 years in a row.

Meanwhile, Police officer Luljeta Topalli comes in second place.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Sot, me datë 26 qershor 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë