March 3, 2023

Sot me datë 14 dhjetor 2022, ShGPK ka mbajtur takim përmbyllës ku ka prezentuar aktivitetet e realizuara gjatë këtij viti

Sot me datë 14 dhjetor 2022, ShGPK ka mbajtur takim përmbyllës ku ka prezentuar aktivitetet e realizuara gjatë këtij viti. Në takim ka qenë e pranishme Drejtoresha e INL ku nga afer u informua me të arriturat e ShGPK-së dhe gjithashtu përgëzoj kryetaren dhe antarët e Bordin Drejtues për punën e suksesëshme. — Today, December …

Sot me datë 14 dhjetor 2022, ShGPK ka mbajtur takim përmbyllës ku ka prezentuar aktivitetet e realizuara gjatë këtij viti Read More »

Sot me datèn 01.12.2022, kryetarja e Shoqates se Grave te Policisë së Kosovës major Teuta Nimani, priti në takim drejtoren e re të INL (Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs) Tamra Greig

Sot me datèn 01.12.2022, kryetarja e Shoqates se Grave te Policisë së Kosovës major Teuta Nimani, priti në takim drejtoren e re të INL (Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs) Tamra Greig. Ne takim u diskutuan tema të ndryshme në interes të ShGPK-së, dhe vazhdimin e bashkëpunimit dhe partneritetit mes INL dhe SHGPK- …

Sot me datèn 01.12.2022, kryetarja e Shoqates se Grave te Policisë së Kosovës major Teuta Nimani, priti në takim drejtoren e re të INL (Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs) Tamra Greig Read More »

Me datën 05 tetor 2022, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës, ka mbajtur Kuvendin zgjedhor për poziten e Nënkryetares dhe Sekretares së ShGPK-së

Me datën 05 tetor 2022, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës, ka mbajtur Kuvendin zgjedhor për poziten e Nënkryetares dhe Sekretares së ShGPK-së. Me shumicë votash Kolonel Elmina Mahmuti u zgjodh Nënkryetare ndërsa Skeretare u zgjodh Vlora Isenaj. SHGPK i uron suksese kryesisë së re duke besuar fuqishëm në përkrahjen e tyre të parezervë. …

Me datën 05 tetor 2022, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës, ka mbajtur Kuvendin zgjedhor për poziten e Nënkryetares dhe Sekretares së ShGPK-së Read More »

Sot ,me datë 23 shtator 2022, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani

Sot ,me datë 23 shtator 2022, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani, ka pritur në takim Z.Edward Anderson, Drejtor I Departamentit për Siguri dhe Rend Publik të OSBE-së. Qëllimi I takimit ishte vazhdimi i bashkëpunimit mes OSBE dhe ShGPK. — Today, on September 23, 2022, the President of the …

Sot ,me datë 23 shtator 2022, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani Read More »

Me datën 28.08.2022 antaret e ShGPK-së marrin pjesë në garën automobilistike të organizuar nga Federata e automobilizmit te Kosoves ne Nivel te Kosoves . Fituese e vendit të parë në Auto slalom në kategorinë e tretë dhe në Plastman të përgjithshëm del Zyrtarja Policore Ermira Topalli si dhe kampione e Kosoves në slalom për 3 …

Read More »

Me datë 20 korrik 2022, përfaqësueset e ShGPK-së kanë pritur në takim zëvendësen e ndihmës-sekretarit amerikan të Çështjeve Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit, ambasadoren Lisa A. Johnson

Me datë 20 korrik 2022, përfaqësueset e ShGPK-së kanë pritur në takim zëvendësen e ndihmës-sekretarit amerikan të Çështjeve Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit, ambasadoren Lisa A. Johnson. Gjatë takimit ajo nga afër u njoftua me aktivitetet e ShGPK-së dhe përkrahjen e vazhdueshme qe ka nga Ambasada Amerikane në Prishtinë. — On July 20, …

Me datë 20 korrik 2022, përfaqësueset e ShGPK-së kanë pritur në takim zëvendësen e ndihmës-sekretarit amerikan të Çështjeve Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit, ambasadoren Lisa A. Johnson Read More »

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës ka përmbyllur ligjëratën gjashtë ditore për zyrtarët policore të cilat do të nënshtrohen procesit të gradimit për gradën rreshter, duke ju ofruar mundësi të gjitha grave police që kanë të drejtën e aplikimit në këtë proces

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës ka përmbyllur ligjëratën gjashtë ditore për zyrtarët policore të cilat do të nënshtrohen procesit të gradimit për gradën rreshter, duke ju ofruar mundësi të gjitha grave police që kanë të drejtën e aplikimit në këtë proces. Realizimi i këtyre ligjëratave është bërë me përkrahjen i INL/Ambasadës Amerikane në …

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës ka përmbyllur ligjëratën gjashtë ditore për zyrtarët policore të cilat do të nënshtrohen procesit të gradimit për gradën rreshter, duke ju ofruar mundësi të gjitha grave police që kanë të drejtën e aplikimit në këtë proces Read More »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj kryetarja e Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani me datë 27 maj 2022, është vizituar nga Ambasadori I OSBE në Kosovë Z.Michael Davenport

Në vazhdën e aktiviteteve të saj kryetarja e Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani me datë 27 maj 2022, është vizituar nga Ambasadori I OSBE në Kosovë Z.Michael Davenport se bashku me bashkëpuntorët e tij, të cilët biseduan për të arriturat e ShGPK-së dhe planifikimin e bashkpunimit në të ardhmen. — …

Në vazhdën e aktiviteteve të saj kryetarja e Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani me datë 27 maj 2022, është vizituar nga Ambasadori I OSBE në Kosovë Z.Michael Davenport Read More »

Sot me datë 07 Prill 2022, përfaqësueset e SHGPK-së, kanë pritur në takim Znj. Lynn Holland, këshilltaren për Lidershipin e Grave të ICITAP-it dhe Fuqizimin Shumëkombësh të Grave Police për Barazi dhe të Drejta (EMPoWER)

Sot me datë 07 Prill 2022, përfaqësueset e SHGPK-së, kanë pritur në takim Znj. Lynn Holland, këshilltaren për Lidershipin e Grave të ICITAP-it dhe Fuqizimin Shumëkombësh të Grave Police për Barazi dhe të Drejta (EMPoWER). Gjatë takimit u bisedua për mundësin e shkëmbimit të përvojave të SHGPK-së me vendet tjera. — Today, on 07 April …

Sot me datë 07 Prill 2022, përfaqësueset e SHGPK-së, kanë pritur në takim Znj. Lynn Holland, këshilltaren për Lidershipin e Grave të ICITAP-it dhe Fuqizimin Shumëkombësh të Grave Police për Barazi dhe të Drejta (EMPoWER) Read More »

Sot më datë 05 Prill 2022, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, ka pritur në takim përfaqësuesit e eksperteve të Grupit Strategjik të Kapaciteteve SCG- INL

Sot më datë 05 Prill 2022, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, ka pritur në takim përfaqësuesit e eksperteve të Grupit Strategjik të Kapaciteteve SCG- INL. Kryetarja gjate këtij takimi i njoftoj të pranishmit me të arriturat e Shoqates se Grave në Policinë e Kosovës dhe planifikimin e projekteve /aktiviteteve në të ardhmën. — Today, …

Sot më datë 05 Prill 2022, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, ka pritur në takim përfaqësuesit e eksperteve të Grupit Strategjik të Kapaciteteve SCG- INL Read More »