Sot me datèn 01.12.2022, kryetarja e Shoqates se Grave te Policisë së Kosovës major Teuta Nimani, priti në takim drejtoren e re të INL (Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs) Tamra Greig

Sot me datèn 01.12.2022, kryetarja e Shoqates se Grave te Policisë së Kosovës major Teuta Nimani, priti në takim drejtoren e re të INL (Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs) Tamra Greig. Ne takim u diskutuan tema të ndryshme në interes të ShGPK-së, dhe vazhdimin e bashkëpunimit dhe partneritetit mes INL dhe SHGPK- se.

Shoqata e Grave Police të Kosoves, i është mirenjohese Ambasadës Amerikane , konkretisht INL, për kontributin e dhënë dhe bashkepunimin e pa kursyer si gjithëherë .

Today, on 01.12.2022, the president of the Police Women’s Association of Kosovo, Major Teuta Nimani, hosted the new director of INL (Bureau of International Narcotics and Law Enforcement Affairs) Tamra Greig in a meeting. In the meeting, various topics were discussed in the interest of AWKP , and the continuation of cooperation and partnership between INL and AWKP

The Police Women’s Association of Kosovo is grateful to the American Embassy, ​​specifically INL, for its contribution and unsparing cooperation as always.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga UNOPS në Kosovë, ka përmbyllur trajnimin

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë