Sot me datë 14 dhjetor 2022, ShGPK ka mbajtur takim përmbyllës ku ka prezentuar aktivitetet e realizuara gjatë këtij viti

Sot me datë 14 dhjetor 2022, ShGPK ka mbajtur takim përmbyllës ku ka prezentuar aktivitetet e realizuara gjatë këtij viti. Në takim ka qenë e pranishme Drejtoresha e INL ku nga afer u informua me të arriturat e ShGPK-së dhe gjithashtu përgëzoj kryetaren dhe antarët e Bordin Drejtues për punën e suksesëshme.

Today, December 14, 2022, AWKP held a closing meeting where it presented the activities carried out during this year. The Director of INL was present at the meeting where she was closely informed about the achievements of the AWKP and she also congratulated the president and the members of the Governing Board for the successful work.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Sot, me datë 26 qershor 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë