Në vazhdën e aktiviteteve të saj kryetarja e Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani me datë 27 maj 2022, është vizituar nga Ambasadori I OSBE në Kosovë Z.Michael Davenport

Në vazhdën e aktiviteteve të saj kryetarja e Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani me datë 27 maj 2022, është vizituar nga Ambasadori I OSBE në Kosovë Z.Michael Davenport se bashku me bashkëpuntorët e tij, të cilët biseduan për të arriturat e ShGPK-së dhe planifikimin e bashkpunimit në të ardhmen.

In continuation of its activities, the President of the Women’s Association of Kosovo Police, Major Teuta Nimani, on 27 May 2022, was visited by the Ambassador of the OSCE in Kosovo, Mr. Michael Davenport, together with his collaborators, who talked about the achievements of AWKP and future cooperation planning.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Postimet e fundit

Kategoritë