March 3, 2023

hoqata e Grave në Policinë e Kosovës me mbështetjen e PK-së dhe OSBE-së, nga 23-25 ​​mars 2022 kanë punuar në rishikimin të Strategjisë Zhvillimore 2019-2021, si dhe në hartimin e Strategjisë Zhvillimore dhe Planit të Veprimit 2022-2024

hoqata e Grave në Policinë e Kosovës me mbështetjen e PK-së dhe OSBE-së, nga 23-25 ​​mars 2022 kanë punuar në rishikimin të Strategjisë Zhvillimore 2019-2021, si dhe në hartimin e Strategjisë Zhvillimore dhe Planit të Veprimit 2022-2024. Punëtoria u drejtua nga kryetarja e SHGPK Znj.Teuta Nimani dhe anëtarë të grupit të punës, të cilët raportuan …

hoqata e Grave në Policinë e Kosovës me mbështetjen e PK-së dhe OSBE-së, nga 23-25 ​​mars 2022 kanë punuar në rishikimin të Strategjisë Zhvillimore 2019-2021, si dhe në hartimin e Strategjisë Zhvillimore dhe Planit të Veprimit 2022-2024 Read More »

Nga data 08 – 10 Mars 2022, SHGPK me përkrahjen e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës dhe INL Ambasada Amerikane në Kosovë, është duke marrë pjesë në Konferencën e Organizuar nga IWAP në Dublin, Irland, me moton ‘Duke Festuar një shekull në Polici

Nga data 08 – 10 Mars 2022, SHGPK me përkrahjen e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës dhe INL Ambasada Amerikane në Kosovë, është duke marrë pjesë në Konferencën e Organizuar nga IWAP në Dublin, Irland, me moton ‘Duke Festuar një shekull në Polici’. ShGPK ishte pjesmarrëse edhe në Paradën e organizuar ku përfaqësuan …

Nga data 08 – 10 Mars 2022, SHGPK me përkrahjen e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës dhe INL Ambasada Amerikane në Kosovë, është duke marrë pjesë në Konferencën e Organizuar nga IWAP në Dublin, Irland, me moton ‘Duke Festuar një shekull në Polici Read More »

Me datë 28 Tetor 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, së bashku me antarët e SHGPK-së,

Me datë 28 Tetor 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, së bashku me antarët e SHGPK-së, janë pritur në takim nga përfaqësuesit e Ushtrisë Amerikane në kampin Bondsteel, ku qëllimi I takimit ishe planifikimi i aktiviteteve të përbashkët ndërgjinore/ndëretnike dhe shkëmbimi i eksperiencave ndërmjet tyre. — On October 28, 2021, the President of the …

Me datë 28 Tetor 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, së bashku me antarët e SHGPK-së, Read More »

Kryetarja e ShGPK-së Znj.Teuta Nimani ju uron Ditën e Policisë për punën e palodhshme gjatë ketyre 22 viteve

Kryetarja e ShGPK-së Znj.Teuta Nimani ju uron Ditën e Policisë për punën e palodhshme gjatë ketyre 22 viteve, duke i dhëne theks të veçant viteve të fundit të pandemise, ku si heroina patet fuqine të ngriheni mbi çdo situate dhe të jepni rezultatet më të mira me punën e shkëlqyer pa marr parasysh rrethanat. Andaj, …

Kryetarja e ShGPK-së Znj.Teuta Nimani ju uron Ditën e Policisë për punën e palodhshme gjatë ketyre 22 viteve Read More »

Me datë 30 Qershor 2021, SHGPK-ja, ka mbajtur mbledhjen e rregullt të Bordit Drejtues

Me datë 30 Qershor 2021, SHGPK-ja, ka mbajtur mbledhjen e rregullt të Bordit Drejtues. Gjithashtu, SHGPK ka pranuar edhe një donacion nga UNOPS, të pranishëm në ketë ceremoni ishin Koordinatoret Rajonal të SHGPK-së, përfaqësuesit e Policisë së UN dhe përfaqësuesit e UNOPS. — On June 30, 2021, the AWKP held a regular meeting of the …

Me datë 30 Qershor 2021, SHGPK-ja, ka mbajtur mbledhjen e rregullt të Bordit Drejtues Read More »

Sot me datë 21.06.2021, Kryetarja e Shoqates së Grave të Policisë së Kosoves Maj.Teuta Nimani priti në takim Drejtorin e INL Ambasades Amerikane në Prishtinë,Zt.Shown Waddoups

Sot me datë 21.06.2021, Kryetarja e Shoqates së Grave të Policisë së Kosoves Maj.Teuta Nimani priti në takim Drejtorin e INL Ambasades Amerikane në Prishtinë,Zt.Shown Waddoups. Qellimi i takimit ishte vazhdimi i bashkëpunimit në mes SHGPK dhe INL Ambasades Amerikane në Prishtinë. — Today, June 21, 2021, the President of the Kosovo Police Women’s Association …

Sot me datë 21.06.2021, Kryetarja e Shoqates së Grave të Policisë së Kosoves Maj.Teuta Nimani priti në takim Drejtorin e INL Ambasades Amerikane në Prishtinë,Zt.Shown Waddoups Read More »

Sot, me datë 8 Mars 2021, Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës në bashkëpunim me OSBE-në kanë organizuar takim përmes platformes online, për nder të 8 Marsit , Ditës Ndërkombëtare të Gruas

Sot, me datë 8 Mars 2021, Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës në bashkëpunim me OSBE-në kanë organizuar takim përmes platformes online, për nder të 8 Marsit , Ditës Ndërkombëtare të Gruas. Në takim përveç përfaqësueseve të SHGPK-së dhe OSBE-së, pjesëmarrëse kanë qenë edhe përfaqësuese të organizatave tjera, ku temë e diskutimit ka qenë …

Sot, me datë 8 Mars 2021, Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës në bashkëpunim me OSBE-në kanë organizuar takim përmes platformes online, për nder të 8 Marsit , Ditës Ndërkombëtare të Gruas Read More »

Sot, me datë 26 Shkurt 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, së bashku me antarët e Bordit Drejtues të SHGPK-së, u takuan me Drejtorin e Pëgjithshëm të Policisë së Kosovës Z.Samedin Mehmeti

Sot, me datë 26 Shkurt 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, së bashku me antarët e Bordit Drejtues të SHGPK-së, u takuan me Drejtorin e Pëgjithshëm të Policisë së Kosovës Z.Samedin Mehmeti, ku biseduan rreth aktiviteteve të SHGPK-së. Drejtori Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, shprehi gadishmërinë e vazhdueshme për përkrahjen e SHGPK-së. — Today, …

Sot, me datë 26 Shkurt 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, së bashku me antarët e Bordit Drejtues të SHGPK-së, u takuan me Drejtorin e Pëgjithshëm të Policisë së Kosovës Z.Samedin Mehmeti Read More »

Me rastin e Përvjetorit të 13-të të Pavarësisë të Republikës së Kosovës, anëtaret e SHGPK-së të rajonit të Ferizajit

Me rastin e Përvjetorit të 13-të të Pavarësisë të Republikës së Kosovës, anëtaret e SHGPK-së të rajonit të Ferizajit , në bashkëpunim me Kuvendin Komunal në Ferizaj, kanë marrë pjesë në turnirin e organizuar në Volejboll, të cilat edhe u shpërblyen me çmimin në vendi i parë. —- On the occasion of the 13th Anniversary …

Me rastin e Përvjetorit të 13-të të Pavarësisë të Republikës së Kosovës, anëtaret e SHGPK-së të rajonit të Ferizajit Read More »