Kryetarja e ShGPK-së Znj.Teuta Nimani ju uron Ditën e Policisë për punën e palodhshme gjatë ketyre 22 viteve

Kryetarja e ShGPK-së Znj.Teuta Nimani ju uron Ditën e Policisë për punën e palodhshme gjatë ketyre 22 viteve, duke i dhëne theks të veçant viteve të fundit të pandemise, ku si heroina patet fuqine të ngriheni mbi çdo situate dhe të jepni rezultatet më të mira me punën e shkëlqyer pa marr parasysh rrethanat.

Andaj, jemi me Fat që jemi pjesë e kësaj force që mbron vendin tonë me dinjitet dhe krenari!

URIME!

—-

The President of the AWKP Mrs. Teuta Nimani, congratulates you on the Police Day for your tireless work during these 22 years, giving special emphasis to the last years of the pandemic, where as a heroine you have the power to rise above any situation and give the best results. good with excellent performance no matter the circumstances.

Therefore, we are lucky to be part of this force that defends our country with dignity and pride!

CONGRATULATION!

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga UNOPS në Kosovë, ka përmbyllur trajnimin

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë