Sot, me datë 8 Mars 2021, Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës në bashkëpunim me OSBE-në kanë organizuar takim përmes platformes online, për nder të 8 Marsit , Ditës Ndërkombëtare të Gruas

Sot, me datë 8 Mars 2021, Shoqata e Grave të Policisë së Kosovës në bashkëpunim me OSBE-në kanë organizuar takim përmes platformes online, për nder të 8 Marsit , Ditës Ndërkombëtare të Gruas.

Në takim përveç përfaqësueseve të SHGPK-së dhe OSBE-së, pjesëmarrëse kanë qenë edhe përfaqësuese të organizatave tjera, ku temë e diskutimit ka qenë – Sfidat dhe të arriturat e SHGPK-së, gjatë kohës së Pandemisë Covid-19.

Today, March 8, 2021, the Kosovo Police Women’s Association in cooperation with the OSCE have organized a meeting through the online platform, in honor of March 8, International Women’s Day.

In addition to representatives of the AWKP and the OSCE, participants in the meeting were also representatives of other organizations, where the topic of discussion was – Challenges and achievements of the AWKP, during the Covid-19 pandemic.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga UNOPS në Kosovë, ka përmbyllur trajnimin

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë