Sot me datë 21.06.2021, Kryetarja e Shoqates së Grave të Policisë së Kosoves Maj.Teuta Nimani priti në takim Drejtorin e INL Ambasades Amerikane në Prishtinë,Zt.Shown Waddoups

Sot me datë 21.06.2021, Kryetarja e Shoqates së Grave të Policisë së Kosoves Maj.Teuta Nimani priti në takim Drejtorin e INL Ambasades Amerikane në Prishtinë,Zt.Shown Waddoups.

Qellimi i takimit ishte vazhdimi i bashkëpunimit në mes SHGPK dhe INL Ambasades Amerikane në Prishtinë.

Today, June 21, 2021, the President of the Kosovo Police Women’s Association Maj.Teuta Nimani held a meeting the Director of the INL American Embassy in Pristina, Mr. Shown Waddoups.

The purpose of the meeting was to continue the cooperation between AWKP and INL US Embassy in Pristina.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga UNOPS në Kosovë, ka përmbyllur trajnimin

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë