March 3, 2023

Gratë për Gratë

Me datë 05 Dhjetor 2020, nënkryetarja e SHGPK-së, Major Vjollca Hoti prezantoi në punëtorin me titull “Gratë për Gratë” e organizuar nga KAYAV (Kosovar Albanian Youth Against Violence) e cila punëtori (webinar) u organizua gjatë 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore. Në këtë punëtori u prezantua roli dhe rëndësia e përfshirjes së …

Gratë për Gratë Read More »

Fuqizimi i Aftësive për Zgjidhjen e Konflikteve të Grave në Zbatimin e Ligji

Me datë 01&02 Dhjetor, SHGPK në bashkëpunim me UNDP, kanë mbajtur trajnimin online me temë “Fuqizimi i Aftësive për Zgjidhjen e Konflikteve të Grave në Zbatimin e Ligjit”. Trajnimi është ndjekur nga 15 zyrtare policore, pjesëtare të ShGPK-së. —- On 01 & 02 December ,AWKP in cooperation with UNDP, held an online training on “Strengthening …

Fuqizimi i Aftësive për Zgjidhjen e Konflikteve të Grave në Zbatimin e Ligji Read More »

Sot, me datë 04 Nëntor 2020, me ftesë të Kryetares së Komisionit për Çeshtje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, znj. Fatmire Kollçaku, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, Major Teuta Nimani

Sot, me datë 04 Nëntor 2020, me ftesë të Kryetares së Komisionit për Çeshtje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, znj. Fatmire Kollçaku, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, Major Teuta Nimani, e shoqëruar nga disa eprore të Policise së Kosovës, paten takim ku u diskutua rreth punës dhe sfidave me të cilat gratë …

Sot, me datë 04 Nëntor 2020, me ftesë të Kryetares së Komisionit për Çeshtje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, znj. Fatmire Kollçaku, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, Major Teuta Nimani Read More »

Duke marrë parasysh situaten e krijuar nga Pandemia Covid-19, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Drejtoritë Rajonale të Policisë së Kosovës dhe me mbështetjen e INL Ambasades Amerikane në Prishtinë

Duke marrë parasysh situaten e krijuar nga Pandemia Covid-19, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Drejtoritë Rajonale të Policisë së Kosovës dhe me mbështetjen e INL Ambasades Amerikane në Prishtinë, ka vazhduar me aktivitetet e saj duke bërë shpërndarjen e maskave mbrojtëse për qytetarët në të gjitha rajonet e Republikës së …

Duke marrë parasysh situaten e krijuar nga Pandemia Covid-19, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Drejtoritë Rajonale të Policisë së Kosovës dhe me mbështetjen e INL Ambasades Amerikane në Prishtinë Read More »

Ne vazhdën e aktiviteteve të veta Shoqata e Grave e Policisë së Kosoves me datat 24 dhe 25 Shtator 2020

Ne vazhdën e aktiviteteve të veta Shoqata e Grave e Policisë së Kosoves me datat 24 dhe 25 Shtator 2020, me mbështetjen e INL/Ambasades Amerikane në Prishtinë dhe përkrahjen e Policisë së Kosoves ka dhuruar një donacion në strehimoret/shtëpitë e sigurta në tërë teritorin e Republikes së Kosoves. Ky donacion është mirëpritur nga te gjitha …

Ne vazhdën e aktiviteteve të veta Shoqata e Grave e Policisë së Kosoves me datat 24 dhe 25 Shtator 2020 Read More »

Me datë 9 Mars 2020 kur po mbahet konferenca ndërkombëtare me pjesmarrje të shumë shteteve e që Policia e Kosovës dhe SHGPK është nikoqire e saj nën patronatin e Drejtorit të Përgjithshëm të PK-së Z.Rashit Qalaj, SHGPK nënshkruajti marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatën e grave të shërbimit korrektues të Kosovës

Me datë 9 Mars 2020 kur po mbahet konferenca ndërkombëtare me pjesmarrje të shumë shteteve e që Policia e Kosovës dhe SHGPK është nikoqire e saj nën patronatin e Drejtorit të Përgjithshëm të PK-së Z.Rashit Qalaj, SHGPK nënshkruajti marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatën e grave të shërbimit korrektues të Kosovës. Kjo marrëveshje u arrit pas një …

Me datë 9 Mars 2020 kur po mbahet konferenca ndërkombëtare me pjesmarrje të shumë shteteve e që Policia e Kosovës dhe SHGPK është nikoqire e saj nën patronatin e Drejtorit të Përgjithshëm të PK-së Z.Rashit Qalaj, SHGPK nënshkruajti marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatën e grave të shërbimit korrektues të Kosovës Read More »

Sot me datë 03 Mars 2020, kryetarja e Shoqatës së Grave në Policinë e Kosovës, major Teuta Nimani e cila është duke ndjekur Konferencën “Gratë në Polici”

Sot me datë 03 Mars 2020, kryetarja e Shoqatës së Grave në Policinë e Kosovës, major Teuta Nimani e cila është duke ndjekur Konferencën “Gratë në Polici” që po mbahet në Tbilisi të Gjeorgjisë, pati takim me Shefen e Ambasades Amerikane të programit INL, Judith Campbell e cila është përgjegjëse për Europë dhe Azi. Qëllimi …

Sot me datë 03 Mars 2020, kryetarja e Shoqatës së Grave në Policinë e Kosovës, major Teuta Nimani e cila është duke ndjekur Konferencën “Gratë në Polici” Read More »

Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, Maj. Teuta Nimani u takua sot me Ambasadoren Amerikane në Gjeorgjia Kelly Degnan

Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, Maj. Teuta Nimani u takua sot me Ambasadoren Amerikane në Gjeorgjia Kelly Degnan. Qëllimi i takimit ishte vazhdimi i bashkëpunimit në mes të Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës dhe programit INL nga Ambasada Amerikane. —- President of the Association of Kosovo Police Women, Maj. …

Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, Maj. Teuta Nimani u takua sot me Ambasadoren Amerikane në Gjeorgjia Kelly Degnan Read More »

“Gratë në Polici

Sot me datë 03/03/2020 ka filluar konferenca në shtetin e Gjeorgjisë “Gratë në Polici” e që do të zgjasë deri me datën 06/03/2020, ku delegacioni nga Policia e Kosoves, konkretisht Shoqata e Grave e Policisë së Kosoves është duke ndjekur konferencen në shtetin Gjerogjisë. Pjesëmarrja e delegacionit të Kosovës është mundësuar nga Ambasada Amerikane në …

“Gratë në Polici Read More »

Me datën 23.01.2020, kryetarja e SHGPK-së, Teuta Nimani me antaret e SHGPK-së, është pritur në takim pune nga përfaqësuesi i OSBE-së ,Zt.Edward Anderson

Me datën 23.01.2020, kryetarja e SHGPK-së, Teuta Nimani me antaret e SHGPK-së, është pritur në takim pune nga përfaqësuesi i OSBE-së ,Zt.Edward Anderson, Drejtor I Departamentit për Siguri dhe Rend Publik.Në takim ishin të pranishëm edhe përfaqesuesit e tjerë të OSBE-së. Qëllimi I takimit ishte bashkëpunimi në mes të OSBE-së dhe SHGPK-së ,sfidat dhe mundësitë …

Me datën 23.01.2020, kryetarja e SHGPK-së, Teuta Nimani me antaret e SHGPK-së, është pritur në takim pune nga përfaqësuesi i OSBE-së ,Zt.Edward Anderson Read More »