Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, Maj. Teuta Nimani u takua sot me Ambasadoren Amerikane në Gjeorgjia Kelly Degnan

Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës, Maj. Teuta Nimani u takua sot me Ambasadoren Amerikane në Gjeorgjia Kelly Degnan.

Qëllimi i takimit ishte vazhdimi i bashkëpunimit në mes të Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës dhe programit INL nga Ambasada Amerikane.

—-

President of the Association of Kosovo Police Women, Maj. Teuta Nimani met today with the US Ambassador to Georgia Kelly Degnan.

The purpose of the meeting was to continue the cooperation between the Association of Kosovo Police Women and the US Embassy INL program.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Postimet e fundit

Kategoritë