Sot me datë 03 Mars 2020, kryetarja e Shoqatës së Grave në Policinë e Kosovës, major Teuta Nimani e cila është duke ndjekur Konferencën “Gratë në Polici”

Sot me datë 03 Mars 2020, kryetarja e Shoqatës së Grave në Policinë e Kosovës, major Teuta Nimani e cila është duke ndjekur Konferencën “Gratë në Polici” që po mbahet në Tbilisi të Gjeorgjisë, pati takim me Shefen e Ambasades Amerikane të programit INL, Judith Campbell e cila është përgjegjëse për Europë dhe Azi.

Qëllimi i takimit ishte vazhdimi i mbështetjes dhe bashëpunimi në mes të SHGPK-së dhe Ambasades Amerikane, konkretisht programit INL.

Today, March 03, 2020, the president of the Association of Women in Kosovo Police, Major Teuta Nimani, who is attending the “Women in Police” Conference that is being held in Tbilisi, Georgia, had a meeting with the Head of the US Embassy INL Program, Judith Campbell who is in charge of Europe and Asia.

The purpose of the meeting was to continue the support and cooperation between the AWKP and the US Embassy, ​​specifically the INL program.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Postimet e fundit

Kategoritë