Me datën 23.01.2020, kryetarja e SHGPK-së, Teuta Nimani me antaret e SHGPK-së, është pritur në takim pune nga përfaqësuesi i OSBE-së ,Zt.Edward Anderson

Me datën 23.01.2020, kryetarja e SHGPK-së, Teuta Nimani me antaret e SHGPK-së, është pritur në takim pune nga përfaqësuesi i OSBE-së ,Zt.Edward Anderson, Drejtor I Departamentit për Siguri dhe Rend Publik.Në takim ishin të pranishëm edhe përfaqesuesit e tjerë të OSBE-së.

Qëllimi I takimit ishte bashkëpunimi në mes të OSBE-së dhe SHGPK-së ,sfidat dhe mundësitë e reja për realizimin e projekteve të ndryshme.

—–

On 23.01.2020, AWKP President Teuta Nimani with AWKP members were hosted by the OSCE Representative, Mr.Edward Anderson, Director of the Department of Security and Public Order,other OSCE representatives were also present.

The purpose of the meeting was the cooperation between the OSCE and AWKP,new challenges and opportunities for the implementation of various projects.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Sot, me datë 26 qershor 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë