Sot ,me datë 23 shtator 2022, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani

Sot ,me datë 23 shtator 2022, Kryetarja e Shoqatës së Grave të Policisë së Kosovës Major Teuta Nimani, ka pritur në takim Z.Edward Anderson, Drejtor I Departamentit për Siguri dhe Rend Publik të OSBE-së.

Qëllimi I takimit ishte vazhdimi i bashkëpunimit mes OSBE dhe ShGPK.

Today, on September 23, 2022, the President of the Kosovo Police Women’s Association, Major Teuta Nimani, hosted Mr. Edward Anderson, Director of the Department for Security and Public Order of the OSCE.

The purpose of the meeting was to continue the cooperation between the OSCE and the AWKP.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga UNOPS në Kosovë, ka përmbyllur trajnimin

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë