Në vazhdën e aktiviteteve të saj sot më datë 27 maj 2022, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë…

Në vazhdën e aktiviteteve të saj sot më datë 27 maj 2022, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga INL Ambasada Amerikane në Kosovë ka vazhdu me ligjeratat inkurajuese për zyrtarët policore të cilat do të nënshtrohen pocesit të gradimit. Gjithashtu SHGPK është vizituar nga Drejtori I INL/Ambasada Amerikane në Prishtine , i cili ka ndjekur për së afërmi organizimin e ligjëratave i cili ku është ndare shumë i kënaqur.

In continuation of its activities today on the 27th of May 2022, the Women Association of the Kosovo Police in cooperation with the Training Division of KP and with the support of the INL US Embassy in Kosovo has continued with encouraging lectures for police officers which will go through graduation processes. The AWKP was also visited by the Director of the INL / US Embassy in Pristina, who closely followed the organization of the lectures, where he was very pleased.

Komente:

Artikuj të ngjashëm

Sot, me datë 26 qershor 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Sot, me datë 16 maj 2024, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në koordinim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Në vazhdën e aktiviteteve të saj, Shoqata e Grave e Policisë së Kosovës në bashkëpunim me Divizionin e Trajnimeve të DPP-së dhe me mbështetje nga

Lexo më shumë »

Postimet e fundit

Kategoritë