Shoqataadmin

Menaxhim dhe Lidership

SHGPK-së mbështetur nga Ambasada Norvegjeze në Prishtine dhe në koordinim me Divizionin e Trajnimeve, është duke e mbajtur trajnimin dy ditor me temë: “Menaxhim dhe Lidership”. Trajnimi është i dizajnuar për zyrtarët e Policisë së Kosovës, dhe janë duke e ndjekur 25 pjesëmarrës nga DPP dhe Drejtorit Rajonale. —– Management and Leadership AWKP supported by …

Menaxhim dhe Lidership Read More »

Planifikimi Strategjik

Me datë 22 Shkurt 2019, SHGPK-së mbështetur nga Ambasada Norvegjeze në Prishtinë dhe në koordinim me Divizionit të Trajnimeve, është duke e mbajtur trajnimin një ditor me temë Planifikimi Strategjik”. Trajnimi është i dizajnuar për zyrtarët e Policisë së Kosovës, dhe janë duke e ndjekur 32 pjesëmarrës nga DPP dhe Drejtorit Rajonale. —- Strategic Planning …

Planifikimi Strategjik Read More »

Shkathtësitë e Komunikimit

Me datë 22 Shkurt 2019, SHGPK-së mbështetur nga Ambasada Norvegjeze në Prishtinë dhe në koordinim me Divizionit të Trajnimeve, është duke e mbajtur trajnimin një ditor me temë: “Shkathtësitë e Komunikimit”. Trajnimi është i dizajnuar për stafin civil të Policisë së Kosovës, dhe janë duke e ndjekur 33 pjesëmarrës nga DPP dhe Drejtorit Rajonale. — …

Shkathtësitë e Komunikimit Read More »

Shkathtësitë e Komunikimit

Me datë 21 Shkurt 2019, SHGPK-së mbështetur nga Ambasada Norvegjeze në Prishtinë dhe në koordinim me Divizionit të Trajnimeve, është duke e mbajtur trajnimin një ditor me temë: “Shkathtësitë e Komunikimit”. Trajnimi është i dizajnuar për stafin civil të Policisë së Kosovës, dhe janë duke e ndjekur 34 pjesëmarrës nga DPP dhe Drejtorit Rajonale. — …

Shkathtësitë e Komunikimit Read More »

Vlerësimi i rrezikut për rastet e dhunës në familje

Me datë 14 Shkurt 2019, SHGPK-së mbështetur nga Ambasada Norvegjeze dhe ne koordinim me Divizionit të Trajnimeve, është duke e mbajtur trajnimin një ditorë me temë: “Vlerësimi i rrezikut për rastet e dhunës ne familje”. Ne trajnim marrin pjesë hetuesit e rasteve të dhunës në familje, qëllimi i trajnimit është ngritja e kapaciteteve në trajtimin …

Vlerësimi i rrezikut për rastet e dhunës në familje Read More »

Sot me datë 18 Shkurt 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, ne vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Poliklinika“PHARM AORTA” në Ferizaj

Sot me datë 18 Shkurt 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, ne vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Poliklinika“PHARM AORTA” në Ferizaj. Marrëveshja ka për qëllim mundësinë e shërbimeve me zbritje për antëtaret e SHGPK-së . — Today, on February 18, 2021, the President …

Sot me datë 18 Shkurt 2021, Kryetarja e SHGPK-së, Major Teuta Nimani, ne vazhdën e aktiviteteve të SHGPK-së ka nënshkruar Marrëveshjen e Bashkëpunimit të radhës mes SHGPK- së dhe Poliklinika“PHARM AORTA” në Ferizaj Read More »

Marrëveshje Bashkëpunimi me Shoqatën e Grave të Shërbimit Korrektues të Kosovës

Me datë 9 Mars 2020 kur po mbahet konferenca ndërkombëtare me pjesmarrje të shumë shteteve e që Policia e Kosovës dhe SHGPK është nikoqire e saj nën patronatin e Drejtorit të Përgjithshëm të PK-së Z.Rashit Qalaj, SHGPK nënshkruajti marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatën e grave të shërbimit korrektues të Kosovës. Kjo marrëveshje u arrit pas një …

Marrëveshje Bashkëpunimi me Shoqatën e Grave të Shërbimit Korrektues të Kosovës Read More »

Me datën 14.01.2020, kryetarja e SHGPK-së Teuta Nimani, ka pritur në takim përfaqësues të KFOR-it, Zt. Pietro Merici ( Zyrtar Ndërlidhës mes KFOR-it dhe PK-së ), Znj. Elisabeth Schleicher (këshilltare e lartë për barazi gjinore në KFOR) me bashkpuntorë të tyre

Me datën 14.01.2020, kryetarja e SHGPK-së Teuta Nimani, ka pritur në takim përfaqësues të KFOR-it, Zt. Pietro Merici ( Zyrtar Ndërlidhës mes KFOR-it dhe PK-së ), Znj. Elisabeth Schleicher (këshilltare e lartë për barazi gjinore në KFOR) me bashkpuntorë të tyre. Takimi ka qenë njoftues dhe njeherit janë diskutuar tema rreth bashkëpunimit në të ardhmen …

Me datën 14.01.2020, kryetarja e SHGPK-së Teuta Nimani, ka pritur në takim përfaqësues të KFOR-it, Zt. Pietro Merici ( Zyrtar Ndërlidhës mes KFOR-it dhe PK-së ), Znj. Elisabeth Schleicher (këshilltare e lartë për barazi gjinore në KFOR) me bashkpuntorë të tyre Read More »